NemID CSP-software

Hvad er en CSP?

NemID CSP-software er et lille hjælpeprogram, der er nødvendig hvis du

• bruger NemID medarbejdersignatur med nøglefil eller den oprindelige medarbejdersignatur, og
  • benytter en Windows-computer

Programmet sørger for at nøglefilen opbevares sikkert på din computer. Derudover kan programmes benyttes hvis du vil skifte adgangskode, tage sikkerhedskopi eller slette din medarbejdersignatur.

Installér NemID CSP-software

Installation af NemID CSP-softwaren tager få minutter. Genstart din browser efter installationen.

Bemærk, at du skal have administratorrettigheder til din computer for at kunne installere programmet.

Hent NemID CSP til Windows

Afinstallér CSP-software

Har du brug for at fjerne NemID CSP-softwaren fra din computer, kan du følge denne vejledning

Kom i gang med sikker e-mail

Se hvordan du bruger NemID medarbejdersignatur til sikker e-mail.