Glemt adgangskode

Har du glemt din adgangskode til din medarbejdersignatur?

Benytter du nøglefil?

Kontakt din lokale NemID administrator i din virksomhed. Administratoren kan udstede en ny adgangskode til dig.

Har du mistet din nøglefil og kan ikke logge på? Har du fået ny computer? Din administrator kan udstede en ny NemID medarbejdersignatur til dig.

Er du NemID administrator?

Kontakt support

Benytter du nøglekort?

Du kan bestille en ny adgangskode i selvbetjening.

Bestil ny midlertidig adgangskode

Benytter du hardware?

Nets DanID har desværre ikke mulighed for at genskabe adgangskoden til din hardwareenhed. Hvis du har mistet adgangskoden, skal du købe en ny enhed hos hardwareleverandøren.

Mistet nøglekort?

Har du mistet dit nøglekort?

Bestil nyt nøglekort

Din lokale NemID administrator kan også bestille et nyt kort til dig.

Er du privat bruger?

Er du privatbruger, skal du bestille en ny, midlertidig adgangskode til dit NemID.

Bestil midlertidig adgangskode (åbner i nyt vindue)

Har du stadig brug for hjælp?

Hvis du stadig har problemer, er du velkommen til at ringe til vores support, som gerne hjælper dig med råd og vejledning.

Vær opmærksom på at din virksomhed skal have indgået aftale om support med Nets DanID. Det er også muligt at tilkøbe engangssupport.

Ring til support